Política de termes i condicions

Aquest contracte descriu els termes i condicions generals aplicables a l’ús dels continguts, productes i serveis oferts a través del lloc web polleriatoni.com , de quin és titular POLLERÍA TOÑI SL

Informació rellevant

És requisit necessari per a l’adquisició dels productes que s’ofereixen en aquest lloc, que llegiu i accepteu els següents Termes i Condicions que a continuació es redacten. L’ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que vostè ha llegit i acceptat els Termes i Condicions d’Ús al present document. En alguns casos, per adquirir un producte, caldrà el registre per part de l’usuari, amb ingrés de dades personals fidedignes i definició d’una contrasenya.

L’usuari pot triar i canviar la clau per accedir a l’administració del compte en qualsevol moment, en cas que s’hagi registrat i que sigui necessari per a la compra d’algun dels nostres productes. POLLERÍA TOÑI no assumeix la responsabilitat en cas que lliuri aquesta clau a tercers.
Totes les compres i transaccions que es duguin a terme per mitjà d’aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, el qual podria incloure la verificació de l’estoc i la disponibilitat de producte, validació de la forma de pagament, validació de la factura (si n’hi ha) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos pot ser que es requereixi una verificació per correu electrònic.
Els preus dels productes oferts en aquesta Botiga Online són vàlids només a les compres realitzades en aquest lloc web.

Llicència

POLLERIA TOÑI a través del seu lloc web concedeix una llicència perquè els usuaris utilitzin els productes que són venuts en aquest lloc web d’acord amb els Termes i Condicions que es descriuen en aquest document.

Ús no autoritzat

No podeu col·locar un dels nostres productes, modificat o sense modificar, en un CD, lloc web o cap altre mitjà i oferir-los per a la redistribució o la revenda de cap tipus.

Propietat

No podeu declarar propietat intel·lectual o exclusiva a cap dels nostres productes, modificat o sense modificar. Tots els productes són propietat dels proveïdors del contingut. En cas que no s’especifiqui el contrari, els nostres productes es proporcionen sense cap mena de garantia, expressa o implícita. En cap cas aquesta companyia serà responsable de cap dany incloent-hi, però no limitat a danys directes, indirectes, especials, fortuïts o conseqüents o altres pèrdues resultants de l’ús o de la impossibilitat d’utilitzar els nostres productes.

Política de reemborsament i garantia

Us demanem que llegiu acuradament la descripció abans de comprar-lo. Només es fan excepcions d’aquesta regla quan la descripció no s’ajusta al producte.

Comprovació antifrau

La compra del client pot ser ajornada per a la comprovació antifrau. També pot ser suspesa per més temps per a una investigació més rigorosa, per evitar transaccions fraudulentes.

Privacitat

POLLERIA TOÑI garanteix que la informació personal que vostè envia compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressades per usuari o en cas de requerir una validació de les comandes no seran lliurades a tercers, llevat que hagi de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

La subscripció a butlletins de correus electrònics publicitaris és voluntària i podria ser seleccionada al moment de crear el vostre compte.
POLLERÍA TOÑI es reserva els drets de canviar o modificar aquests termes sense avís previ.

¡Pío, pío!